• 歡迎訪問海南成人高考網! 本網站主要為海南專升本、高起本、高起專成考考生提供報考指導服務,網站信息僅供學習交流使用,官方信息以海南省考試局ea.hainan.gov.cn為準。
    • 咨詢:15180456453
    城市:
    成考系統:

    考前輔導

    試題真題

    成考書城

    復習資料

    資料下載

    立即報名

    所在位置:海南成考網 > 試題題庫 > 高起專 > 2022年海南成人高考高起?!队⒄Z》模擬題及答案(15)

    2022年海南成人高考高起?!队⒄Z》模擬題及答案(15)

    簽到領取培訓券,免費領取各類提升課程
    2020-05-29 16:37:41 來源:海南成考網
    作者:何老師

      21. Please ______ me at the station>  A. meeting B. to meet C. meet D. met

      22. _______ “hello”, he reached out his hand.

      A. Said B. Saying C. To say D. Say

      23. People are more _______ to spend money>  A. attracted B. tempted C. persuaded D. tended

      24. It was ______ he saw the doctor coming out of the emergeney room with an expression as grave as a judge _______ he realized the seriousness of his wife’s illness.

      A. not until…that B. after…when C. until…then D. before…that

      25. Please telephone me half an hour _______.

      A. in charge B. in advance C. in time D. in front

      26. Both Mary and Ellen, as well as Jan, _______ studying Chinese History.

      A. are B. is C. are being D. is being

      27. I’d like to _______ him to you for the job. He is a very clever and industrious boy.

      A. refer B. suggest C. recommend D. propose

      28. It ______ that 200 people died and over 5,000 lost their shelters after the flood.

      A. reported B. reports C. has been reported D. has reported

      29. He was asked to speak louder ______ all the other students in the classroom could hear him.

      A. as B. so as to C. so that D. so as

      30. His report>  A. exciting B. excited C. excitement D. excitedly

      31. Your chair needs _______.

      A. to repair B. repairing C. to repairing D. being repair

      32. I hate to see papers _______ in pencil.

      A. writing B. to write C. written D. write

      33. The job made her dependent _______ her husband.

      A.>  34. This is the second time she ______ improvement>  A. had made B. made C. is making D. has made

      35. He spoke so quickly that I did not ______ what he said.

      A. catch B. accept C. take D. listen

      36. _______determines a good meal varies from country to country.

      A. What B. That C. It D. Which

      37. As the journey was a long>  A. pleasure B. entertainment C. company D. defence

      38. I suggest _______ for an outgoing this Sunday.

      A. us going B. we are going C. to go D. our going

      39. We’ve ______ sugar. Ask him to lend us some.

      A. run away with B. run down C. run off D. run out of

      40. It was in 1930 _______ he became a university student.

      A. when B. that C. which D. and

      41. I am very _______ to you for your help.

      A. grateful B. agreeable C. pleased D. thanks

      42. You _______ go now. It’s very late.

      A. had rather B. prefer to C. had better D. would rather

      43. If I were you, I would take it easy, _______ is no need to be nervous.

      A. it B. this C. there D. which

      44. Why not _______ me earlier?

      A. to tell B. tell C. telling D. told

      45. Joe’s handwriting is ________ Mary’s.

      A. more better B. as well as C. much better than D. more better than

      46. The experiment _______ the discovery of a cure for cancer.

      A. happened to B. led up C. resulted in D. set up

      47. To produce>  A. similar B. equal C. compared D. corresponding

      48. I did not mean ____ anything, but those apples looked so good I couldn’t resist ___one.

      A. to eat…trying B. to eat…to trying C. eating…to try D. eating…to trying

      49. I had hardly sat down _______ he stepped in.

      A. when B. that C. until D. after

      50. In his time he enjoyed a reputation _______.

      A. as great as Mozart, if not greater than B. as great as, if not greater than, Mozart

      C. as great, if not greater, as Mozart D. greater, if not as great as Mozart

      參考答案

     ?、? Phonetics

      1.A 2.D 3.D 4.C 5.D 6.B 7.A

      8.B 9.C 10.C

     ?、? Vocabulary and Structure

      11.D 12.C 13.D 14.C 15.D 16.A 17.A

      18.B 19.C 20.D 21.C 22.B 23.B 24.A

      25.B 26.A 27.C 28.C 29.C 30.A 31.B

      32.C 33.A 34.D 35.A 36.A 37.C 38.D

      39.D 40.B 41.A 42.C 43.C 44.B 45.C

      46.C 47.B 48.A 49.A 50.B

    成考倒計時

    -2

    立刻定制專屬提升方案

    獲取方案 OR 點我咨詢 點我關注 點我加群

    未經授權不得轉載,如需轉載請注明出處。

    轉載請注明:文章轉載自 海南成考網 [http://www.cnzxb.com/]
    本文關鍵詞:
    本文地址:http://www.cnzxb.com/show-2902-88-1.html

    海南成考網申明:

    (一)由于各方面情況的調整與變化本網提供的考試信息僅供參考,敬請以教育考試院及院校官方公布的正式信息為準。

    (二)本網注明信息來源為其他媒體的稿件均為轉載體,免費轉載出于非商業性學習目的,版權歸原作者所有。如有內容與版權問題等請與本站聯系。聯系方式:郵件429504262@qq.com

    上一篇:2019年海南成人高考高起?!队⒄Z》模擬題及答案(14)

    下一篇:海南成人高考高起?!墩Z文》歷年真題及答案(參考)

    海南成人高考提升便捷服務

    【成考考試:11月5-6日】

    距2022海南成考考試:還有

    11/5/2022

    海南成考復習資料 海南成考報名查詢

    【請廣大考生提前備考!】

    • 考生交流群

    • 微信公眾號

    掃一掃加入微信交流群

    與考生自由互動、并且能直接與專業老師進行交流、解答。